Artikel

  • sadaya
  • Otomatis Belay Paké & Operasi
  • Panjat Pinang Kompetisi
  • Kajadian & Warta
  • News Produk
  • sponsor
nyepeng laju lalaki anu ngagaduhan catetan dunya di puncak témbok naék 15m kalayan tinju di awang-awang

Rékaman Dunia Panjat Kacepetan Lalaki Pegat, Dua kali Dina Sapoé

Salt Lake City, Utah USA - 29 Méi 2021 Aranjeunna sumping ka Salt Lake City pikeun ngarusak rékaman ...
Maca deui
témbok naék gancang di buruan olimpiade nonoman di buenos aires 2018

Turunan Sampurna: Panyekel Otomatis Belay ka Tokyo Olimpiade 2020

Sejarah parantos dilakukeun nalika kelas perdana atlit pendakik siap-siap dina tahapan ...
Maca deui

Olimpiade Ditunda

Ku: Sean McColl, Olimpiade Rock Climber (BISA) Agustus 2019 - Tujuh bulan sateuacan mareuman kuring nembé ngapung ...
Maca deui

Latihan interval sareng PD®

Kalayan atlit PD®, Kai Lightner https://youtu.be/Y2F7yJiZRs4 atlit Profesional sareng pendaki Turunan Sampurna Kai Lightner masihan kami sneak ...
Maca deui

Janten Olimpiade

Ku: Sean McColl, Olimpiade Rock Climber (CAN) Abdi hoyong lolos sareng bersaing dina Olimpiade ...
Maca deui
lalaki ngora ngempelkeun belay mobil katurunan sampurna pikeun pasanggiri

Q&A sareng Kai Lightner

Iraha sareng kumaha anjeun ngamimitian nanjak? Sanaos kuring henteu ngamimitian nanjak di gym dugi ka ...
Maca deui
nonoman gancang nanjak dina belay otomatis turunan sampurna pikeun pasanggiri

Q&A sareng Sean McColl

Iraha sareng kumaha anjeun ngamimitian nanjak? Kuring mimiti naék dina 1997 sareng kulawarga. Tenis kami ...
Maca deui
lalaki ngora ngempelkeun belay mobil katurunan sampurna pikeun pasanggiri

Q&A sareng John Brosler

Iraha sareng kumaha anjeun ngamimitian nanjak? Kuring ngamimitian nanjak di kemah usum panas nalika kuring alit ...
Maca deui

Sponsor di 2020: Pasanggiri Kacepetan Polandia

Kalayan larangan pandemi ngaleutikan di réa penjuru dunya, Polandia nembé ngayakeun kompetisi Panjat Pinang Speed ​​régional. ...
Maca deui
desain spring katurunan katurunan sampurna

Sértipikat Turunan Otomatis Keturunan Otomatis

Batesan Otomatis Turunan Sampurna Disahkeun kana 10X EN 341: 2011 Kelas A Ngeunaan Standar EN pikeun Otomatis Bélts EN ...
Maca deui

Mitra sareng CWA pikeun Program Bantuan Kaanggotaan

Ngawangun Gym Panjat Pinang Hiji Komunitas dina Turunan Waktos Sampurna parantos damel sareng Asosiasi Tembok Climbing (CWA) ...
Maca deui
IFSC Pan Am Championships 2020

Ngarecah Pentingna Kejuaraan Pan-Ams IFSC dina Taun Olimpiade

Minggu ayeuna, ti 24 Pébruari – Maret. 1, nandaan Féderasi Internasional Olahraga Climbing (IFSC) Kejuaraan Pan-Amérika dina nanjak ...
Maca deui

Mimiti dina Kacepetan, Mimiti dina Kaamanan: Ngabéréskeun Masalah Spring Tunggal

Jalma biasana ningali rem anu ngendalikeun laju nurunkeun salaku mékanisme kritis dina belays otomatis, sareng ...
Maca deui
pendaki laju awéwé nyiapkeun pikeun ngamimitian kajataran dunya 2019

Keturunan Sampurna Ngadukung Kejuaraan Dunia Climbing Bersejarah IFSC di Hachioji, Jepang

20 Agustus 2019 nandaan momen bersejarah dina kompetisi Sport Climbing salaku pendaki Olimpiade anu pangpayunna dikonfirmasi ...
Maca deui
Piala Dunia Panjat Pinang Kecepatan Womens 'Wujiang, Cina 2018

IFSC Speed ​​and Lead Climbing World Cup - Wujiang, Cina 2018

Dina Kejuaraan Piala Dunia Panjat Pinang IFSC di Wujiang, Cina, Anouck Jaubert ti Perancis nyandak usum dina ...
Maca deui

Gim Olimpiade Nonoman 2018 Recap

Olimpiade Pemuda Olahraga Climbing anu munggaran kantos disimpulkeun dina Olimpiade Pemuda Olimpiade (YOG) di ...
Maca deui

World Climbing Championship 2018 Recap

Saatos 10 dinten pasanggiri diantara genep tina atlit lalaki sareng awéwé anu nyetak luhur, final Gabungan sumping ...
Maca deui
Sean McColl Profesional Pendaki

Milarian Apex kuring - Sean McColl

Ku: Tamu Panulis, Sean McColl Kalayan jalur kuring ayeuna mantep dina Olimpiade 2020, latihan pikeun ...
Maca deui

Kunaon Urang Salawasna Badé Katangtuan dina Puncak Asosiasi Tembok Panjat Pinang 

  KTT CWA Henteu Nguciwakeun Turunan Sampurna mangrupikeun sponsor anu bangga tina Paguyuban Panjat Pinang Tanjak taunan ...
Maca deui

USA Climbing Ngarobih Aturan Pikeun Ngawengku Auto Belays dina Kompetisi Panjat Pinang Speed

Dileupaskeun 1st Juni, USA Climbing parantos ngarobih aturan dina Buku Panduan Aturan Panjat Pinang Speed ​​(Aturan 2018) ...
Maca deui